scandixsoftware.com-Corel-ESDCCAD2017ML-31

More Views

  • scandixsoftware.com-Corel-ESDCCAD2017ML-01

CorelCAD 2017

ScanDix

5600
Excl. Tax: EUR €728.00 Incl. Tax: EUR €910.00
CorelCAD til Win / Mac - Effektiv og økonomisk overkommeligt CAD-software med branchens standard funktioner, 2D redaktionelle, 3D design værktøjer, forbedret RIBBON brugerinterfase. Nu også med DWG fil understøttelse.
OR

Description - CorelCAD

CorelCAD til både Windows og MAC brugere hjælper med at forbedre din design produktivitet og ydelse med nye tegnefunktionaliteter, tekstredigering, interaktive layout og redigeringsværktøjer.

Du kan arbejde i det velkendte RIBBON* miljø samtidig med let adgang til alle de populære CAD funktioner. Åbn, rediger og del filer i DWG format for nemmere samarbejde med dine kolleger og leverandører.

Nyd fordelene med CorelDRAW Graphics understøttelsen og de tilpassede muligheder der giver imponerende hastigheder og ydeevne på både PC og Mac-platforme.

Licensen er en livstids licens og er gyldig i den version den leveres i på leveringstidspunktet, så det kan være en god ide at overveje tilkøbe af vedligehold hvis du vil have alle opdateringer fremmadrettet.

*Ribbon UI, CDR og DES import/export, drawing constraints og Microsoft Visual Studio Tools for Applications (VSTA) funktionalitet er kun tilgængelig på Windows.

Graphic & Design, Illustration, Photo & Image

See all items from the group Graphic & Design, Illustration, Photo & Image , See all CorelCAD, all products from CorelCAD or all CorelCAD products

Additional Information

Item number ESDCCAD2017ML
Product Group Graphic & Design, Illustration, Photo & Image
User type Business, Private
System Requirements Ikke angivet
Est. delivery time (Hours) 0 - 3
Platform MAC, Windows
Manufacturer Corel
PC/USERS 1 PC / Unit
Period Perpetual
Product language(s) English
Video demo